Teamet

Våre frisører er håndplukket, de er dyktige og har KRED : Kreative - Reale - Effektive og med Drive

Margrethe er hairstylist/frisør hos CutnColors, Hun har et behagelig og imøtekommende vesen med en smittende latter og møter deg alltid med et smil. Dette er kanskje teamets mest sosiale jente. Du koser deg i stolen hos Margrethe. Kundene digger henne da hun selvsagt er faglig utrolig rå.

Margrethe - Frisør/Hairstylist


Nora Daniella er hairstylist/frisør og Makeup artist hos CutnColors . Hun benytter både barberkniv, saks og maskin på sine klippekunder. Denne jenta snakker hele 4 språk; fransk, arabisk, norsk og engelsk og har opparbeidet seg en internasjonal kundekrets på grunn av dette. Hennes personlighet er hjertevarm og eksotisk og hun er rå på striper/farge og Balayage

Nora Daniella- Frisør/Hairstylist


Mathilda er hairstylist/frisør og master colorist hos CutnColors, I tillegg er hun rå på skinfade. Hun har lang erfaring og har jobbet i flere ulike salonger. Denne svenske jenta er en energibombe med enorm kapasitet som er opptatt av kunst og estetikk. "Never a dull moment" med henne i teamet.

Mathilda-Frisør/Hairstylist/Faglig leder


Ingvild er hairstylist/Frisør og master colorist hos CutnColors. Hun kommer opprinnelig fra Alta i Finnmark og har en herlig nordnorsk humor. Ingvild er en dyktig frisør som liker at det er liv og røre. Hun får stadig komplimenter og gode tilbakemeldinger fra fornøyde klippe og fargekunder. Ingvild elsker lyse stripebehandlinger.

Ingvild-Frisør/Hairstylist


Silje er hairstylist/frisør hos Cutncolors. Hun elsker stripe- og fargebehandlinger i alle nyanser, og gjør extensions i tillegg til herre- og dameklipper. Silje er en god jente med masse humør og morsomme kommentarer. Hun har mange jern i ilden også på fritiden, og deler raust av sine erfaringer. Silje har KRED - Kul, Real, Effektiv og har Drive.

Silje-Frisør/Hairstylist


Aileen er en jente fra Østerdalen med masse energi, noe som passer perfekt her hos Cutncolors. Hun liker ikke å sitte stille så hun trives best når det er litt action og liv. Aileen er frisør/hairstylist og er en racer på klipping, men utfører også alle andre behandlinger som tilbys. 


Aileen-Frisør/Hairstylist


Masooma er en frisør med flere års erfaring fra Danmark og London. Hun er foreløpig kun engelskspråkelig, men går på norskkurs og forstår og snakker litt norsk:-).Hun utfører alle behandlinger, og har mye erfaring med ulike hårtyper.  Også veldig god på krøllete hår. Hun utfører tråding (threading)  av bryn og ansikt. Masooma har en behagelig personlighet som er opptatt av god kundepleie.


Masooma-Frisør/Hairstylist


Etter et lite opphold er Maylen tilbake i teamet, noe vi er veldig glade for. Maylen jobber selvstendig og strukturert, har mye og lang erfaring og utfører alle type behandlinger hos oss. Maylen er opprinnelig fra Mo i rana og har en rolig og behagelig personlighet og høy serviceinnstilling.

Maylen - Frisør/HairstylistCathrine er hairstylist/frisør og en fargerik person som har drømt om å bli frisør siden hun fikk sitt første dukkehodet til jul. Hun er en behagelig sjel som er flink til å ytte og gi gode råd og tips. Hun har høy kompetanse i avansert klipp, samtidig som hun elsker fargedesign, balayage og er rå med rundbørste. Cathrine har fått veldig god opplæring fra tidligere salonger og deltatt på flere kurs i London

Cathrine-Frisør/Hairstylist


Etter et drøyt år ute, har vi nå fått gleden av å få Zewdi tilbake. Denne svenske jenta er en "allrounder". Med sin lange og brede erfaring, utfører hun alle type behandlinger. Zewdi er en blid og effektiv jente og du som kunde kan stole på hennes gode råd og utførelse. Vi er super glade for igjen å ha Zewdi i vårt team.

Zewdi-Frisør/Hairstylist


Lesley er en sprudlende dame som vi er så heldige å få med i teamet. Hun har en nydelig personlighet, alltid godt humør og god humor. Hun jobber nøye og strukturert. Lesley utfører alle type behandlinger hos oss. Hun tar full pris på klipp/Farge og redusert pris på striper/Balayage

Lesley - senior lærling


Emilie flytter fra Sandefjord til Oslo for å starte opp hos oss i september. Hun har alltid hatt en drøm om å jobbe som frisør i Oslo. Emilie utfører klipp/stripe og fargebehandlinger til reduserte priser, men med ekstra tid på behandlingene. Hun er lærevillig og kommer til å bli en dyktig frisør. 

Emilie - Lærling