Teamet

Våre frisører er håndplukket, de er dyktige og har KRED : Kreative - Reale - Effektive og med Drive

Margrethe er hairstylist/frisør hos CutnColors, Hun har et behagelig og imøtekommende vesen med en smittende latter og møter deg alltid med et smil. Dette er kanskje teamets mest sosiale jente. Du koser deg i stolen hos Margrethe. Kundene digger henne da hun selvsagt er faglig utrolig rå.

Margrethe


Nora Daniella er hairstylist/frisør og Makeup artist hos CutnColors . Hun benytter både barberkniv, saks og maskin på sine klippekunder. Denne jenta snakker hele 4 språk; fransk, arabisk, norsk og engelsk og har opparbeidet seg en internasjonal kundekrets på grunn av dette. Hennes personlighet er hjertevarm og eksotisk og hun er rå på striper/farge og Balayage

Nora Daniella


Therese er hairstylist/frisør hos CutnColors. Hennes sprudlende Kristiansund-dialekt gjør deg glad. Hun er superblid, positiv og nysgjerrig. Alltid klar for en ny utfordring, enten det gjelder farger/striper/Balayage eller klipp. Hun er rågod på herreklipp og har derfor minst 50% herrekunder. 

Therese


Mathilda er hairstylist/frisør og master colorist hos CutnColors, I tillegg er hun rå på skinfade. Hun har lang erfaring og har jobbet i flere ulike salonger. Denne svenske jenta er en energibombe med enorm kapasitet som er opptatt av kunst og estetikk. "Never a dull moment" med henne i teamet.

Mathilda


Ingvild er hairstylist/Frisør og master colorist hos CutnColors. Hun kommer opprinnelig fra Alta i Finnmark og har en herlig nordnorsk humor. Ingvild er en dyktig frisør som liker at det er liv og røre. Hun får stadig komplimenter og gode tilbakemeldinger fra fornøyde klippe og fargekunder.

Ingvild


Silje er hairstylist/frisør hos Cutncolors. Hun elsker stripe- og fargebehandlinger i alle nyanser, og gjør extensions i tillegg til herre- og dameklipper. Silje er en god jente med masse humør og morsomme kommentarer. Hun har mange jern i ilden også på fritiden, og deler raust av sine erfaringer. Silje har KRED - Kul, Real, Effektiv og har Drive.

Silje


Heidi er en jente fra Sogn med mange kvalifikasjoner. Hun er utdannet både hudpleier, makeupartist og frisør og er en allsidig person. Heidi har et behagelig vesen som lytter og kommer med gode råd. Hun er rå på fargedesign og liker kreative fargebehandlinger. Vi er glade for at Heidi ville bli endel av Team Cutncolors.

Heidi


Suda er hairstylist/frisør og master colorist hos Cutncolors. Hun er også mesterlig på extentions og avansert klipp. Denne jenta er full av energi og humør, og på toppen av det får du 17 års erfaring og gode råd underveis. Suda har KRED - Kul, Real, Effektiv og har Drive - hun er en kapasitet som elsker å gjøre alt innen hår! 

Suda


PERMISJON: 

Aileen er en jente fra Østerdalen med masse energi, noe som passer perfekt her hos Cutncolors. Hun liker ikke å sitte stille så hun trives best når det er litt action og liv. Aileen er frisør/hairstylist og er en racer på klipping, men utfører også alle andre behandlinger som tilbys. 


Aileen


Masooma er en frisør med flere års erfaring fra Danmark og London. Hun er foreløpig kun engelskspråkelig, men jobber med å lære seg norsk.. Hun utfører alle behandlinger, og har mye erfaring med ulike hårtyper. Hun utfører også tråding (threading)  av bryn og ansikt. Masooma har en behagelig personlighet som er opptatt av god kundepleie.


Masooma


Zahra er en våken og lærevillig jente med en positiv attitude. Hun har en bachelor i maskør og parykkmaker og er vant til å jobbe med alle typer hår, gjerne krøller. Booker du hos en lærling blir det satt av ekstra tid på behandlingene. Vi ønsker henne varmt velkommen:-)

Zahra - Lærling


Emilie flytter fra Sandefjord til Oslo for å starte opp hos oss i september. Hun har alltid hatt en drøm om å jobbe som frisør i Oslo. Emilie utfører klipp/stripe og fargebehandlinger til reduserte priser., men med ekstra tid på behandlingene. Hun er lærevillig og kommer til å bli en dyktig frisør.

Emilie - Lærling


Lesley er en sprudlene frisør som vi er så heldige å få med i teamet. Hun har en nydelig personlighet, alltid godt humør og god humor. Hun jobber nøye og strukturert noe som gir flotte resultater. Lesley utfører alle type behandlinger hos oss.


Lesley 


Cathrine er en fargerik person som har drømt om å bli frisør siden hun fikk sitt første dukkehodet til jul. Hun er en behagelig sjel som er flink til å ytte og gi gode råd og tips. Hun har høy kompetanse i avansert klipp, samtidig som hun elsker fargedesign, balayage og er rå med rundbørste. Cathrine har fått veldig god opplæring fra tidligere salonger og deltatt på flere kurs i London

Cathrine