Teamet

Våre frisører er håndplukket, de er dyktige og har KRED : Kreative - Reale - Effektive og med Drive

Catharina Nicole er kreativ leder hos CutnColors, i tillegg til å være stylist og master colorist. Hun har en sprudlende og herlig personlighet som smitter over på oss alle. Faglig er hun helt rå og hun er en stor inspirasjon for alle i teamet. 

Catharina Nicole


Margrethe er hairstylist/frisør hos CutnColors, Hun har et behagelig og imøtekommende vesen og møter deg alltid med et smil. Du koser deg i stolen hos denne jenta. Kundene digger henne.

Margrethe


Nora Daniella er hairstylist/frisør hos CutnColors. Hun er den med mest barbererfaring på salongen og benytter både barberkniv, saks og maskin. Denne jenta snakker hele 4 språk og har opparbeidet seg en internasjonal kundekrets på grunn av dette. Hennes personlighet er hjertevarm og eksotisk

Nora Daniella


Therese er hairstylist/frisør hos CutnColors. Hennes sprudlende Kristiansund-dialekt gjør deg glad. Hun er superblid, nysgjerrig og alltid klar for en ny utfordring, enten det gjelder farge eller klipp. Hun er tett på trender og hva som skjer i bransjen.

Therese


Mathilda er hairstylist/frisør og master colorist hos CutnColors, I tillegg er hun rå på extentions og skinfade. Denne svenske jenta er en energibombe med enorm kapasitet som er opptatt av kunst og estetikk. "Never a dull moment" med henne.

Mathilda


Nanna er hairstylist/frisør med mange års erfaring. Hun evner å gi gode faglige råd til alle type kunder og har derfor mange trofaste følgere. Nanna er en leken, reiselysten  og energisk person med en herlig personlighet.. For å holde hode og kropp i sjakk er hun i tillegg utdannet yogainstruktør

Nanna


Ingvild er Hairstylist/Frisør hos CutnColors. Hun kommer opprinnelig fra Finnmark og har en herlig nordnorsk humor. Ingvild er en dyktig  frisør som liker at det er litt tempo og liv og passer derfor perfekt inn hos oss

Ingvild


Silje er hairstylist/frisør og master colorist og har mange års erfaring. Hun flytter fra Askim til Oslo for å jobbe sammen med oss:-) Silje er en skikkelig stå på jente, utrolig blid og søt frisør som kundene elsker å komme til.  

 Silje