Teamet

Våre frisører er håndplukket, de er dyktige og har KRED : Kreative - Reale - Effektive og med Drive

Margrethe er hairstylist/frisør hos CutnColors, Hun har et behagelig og imøtekommende vesen med en smittende latter og møter deg alltid med et smil. Dette er kanskje teamets mest sosiale jente. Du koser deg i stolen hos Margrethe. Kundene digger henne da hun selvsagt er faglig utrolig rå.

Margrethe


Nora Daniella er hairstylist/frisør og Makeup artist hos CutnColors . Hun benytter både barberkniv, saks og maskin på sine klippekunder. Denne jenta snakker hele 4 språk; fransk, arabisk, norsk og engelsk og har opparbeidet seg en internasjonal kundekrets på grunn av dette. Hennes personlighet er hjertevarm og eksotisk

Nora Daniella


Therese er hairstylist/frisør hos CutnColors. Hennes sprudlende Kristiansund-dialekt gjør deg glad. Hun er superblid, positiv og nysgjerrig. Alltid klar for en ny utfordring, enten det gjelder farge eller klipp. Hun er tett på trender og hva som skjer i bransjen.

Therese


Mathilda er hairstylist/frisør og master colorist hos CutnColors, I tillegg er hun rå på skinfade. Hun har lang erfaring og har jobbet i flere ulike salonger. Denne svenske jenta er en energibombe med enorm kapasitet som er opptatt av kunst og estetikk. "Never a dull moment" med henne i teamet.

Mathilda


Nanna er hairstylist/frisør med mange års erfaring. Hun evner å gi gode faglige råd til alle type kunder og har derfor mange trofaste følgere. Nanna er en leken, reiselysten  og energisk person med en herlig personlighet.. For å holde hode og kropp i sjakk er hun i tillegg utdannet yogainstruktør

Nanna


Ingvild er Hairstylist/Frisør hos CutnColors. Hun kommer opprinnelig fra Alta i Finnmark og har en herlig nordnorsk humor. Ingvild er en dyktig frisør som liker at det er liv og røre. Hun får stadig komplimenter og gode tilbakemeldinger fra fornøyde klippe og fargekunder.

Ingvild


Silje er hairstylist/frisør og master colorist og har mange års erfaring. Hun flyttet fra Askim til Oslo for å jobbe sammen med oss:-) Silje er en skikkelig stå på jente, utrolig blid og søt frisør som kundene elsker å komme til.  Silje sier sjelden nei, er vant til å ta ansvar både ovenfor seg selv og andre og er en viktig bidragsyter til teamet.

 Silje


Maylen kommer opprinnelig fra Helgelandskysten og startet sin første karriere på en fiskebåt. Hun har også kjørt aktivt på ski, nærmere bestemt utfor, I møte med Maylen opplever man en jente med beina godt plantet på jorda, med en flott personlighet og som kan sitt fag til fingerspissene. 

Maylen


Zewdi er en svensk jente med lang erfaring.. Hun er master colorist og har stor passion for krøllet hår, Hun er utrolig blid og imøtekommende og elsker å finne magiske løsninger sammen med kunden.

På fritiden elsker hun å bake så kanskje det dukker opp noe småbakst i salongen innimellom:-)

Zewdi


Heidi er en jente fra Sogn med mange kvalifikasjoner. Hun er utdannet både hudpleier, makeupartist og frisør og er en allsidig person. Heidi har et behagelig vesen som lytter og kommer med gode råd. Vi er glade for at Heidi ville bli endel av Team Cutncolors.

Heidi


Andrea er frisør /hairstylist hos oss. Hun er opprinnelig fra Leirsund men bor nå i Oslo. Hun elsker striper og foilayage og spesielt "the blondes". Andrea fremstår rolig og behagelig, men hun elsker humor og en god replikk. En blid jente der latteren aldri er langt unna.

Andrea